
30-06-2025 06:57
Ethan CrensonHi all, Another find by a friend yesterday in Bro

30-06-2025 12:09

This tiny, rather "rough" erumpent asco was found

30-06-2025 14:45

This is a quite common species on Nothofagus wood

30-06-2025 16:56
Lydia KoelmansPlease can anyone tell me the species name of the

25-06-2025 16:56
Philippe PELLICIERBonjour, pensez-vous que S. ceijpii soit le nom co

29-06-2025 18:11
Ethan CrensonHello all, A friend found this disco yesterday in

28-06-2025 16:00
Hello.A tiny fungus shaped like globose black grai

27-06-2025 14:09
Åge OterhalsI found this pyrenomycetous fungi in mountain area
Pyrénomycète à identifier
Bernard CLESSE,
21-11-2015 21:52

Un ami m'envoie ces photos d'un pyrénomycète pour identification ? Quelqu'un peut-il m'aider ?
Merci d'avance !
Bernard
Martin Bemmann,
21-11-2015 22:54

Re : Pyrénomycète à identifier
Dear Bernard,
maybe an unmature Bombardia bombarda?
Spores should develop a "head" if you keep the collection in a moist box.
Regards
Martin
maybe an unmature Bombardia bombarda?
Spores should develop a "head" if you keep the collection in a moist box.
Regards
Martin
Alain GARDIENNET,
22-11-2015 06:49
Re : Pyrénomycète à identifier
Bonjour Bernard,
L'ami Martin a vu juste. Tu peux consulter la fiche que j'ai laissée dans la base pour comparaison.
Belle trouvaille !
Alain
Bernard CLESSE,
22-11-2015 09:44

Re : Pyrénomycète à identifier
Hi Martin,
Bonjour Alain,
Un grand merci pour vos précieux renseignements et pour l'identification du pyrénomycète. Je communique l'information à l'intéressé.
Bien amicalement,
Bernard
Bonjour Alain,
Un grand merci pour vos précieux renseignements et pour l'identification du pyrénomycète. Je communique l'information à l'intéressé.
Bien amicalement,
Bernard
Hans-Otto Baral,
22-11-2015 09:53

Re : Pyrénomycète à identifier
Since all elements look dead I suspect the fungus cannot be ripened.
Bernard CLESSE,
22-11-2015 11:26

Re : Pyrénomycète à identifier
OK Zotto,
Thank you for your opinion.
Best regards,
Bernard
Thank you for your opinion.
Best regards,
Bernard