
16-09-2025 12:53
Philippe PELLICIERPézizes de 1-4 mm, brun grisâtres, sur les capsu

22-09-2025 09:14
ruiz JoseHola, me pasan este asco en cáscara de nuez. Esp

21-09-2025 14:49
Ethan CrensonHi all, I am at a foray in central New York stat

19-09-2025 23:55
Jorge HernanzEstoy buscando y no encuentro el siguiente artÃcu

17-09-2025 19:43
Philippe PELLICIERSur branche morte de Mélèze. Les ascospores sphÃ

18-09-2025 16:14

Hello,I am looking for a copy of following paper:H
Peziza (?)
Ethan Crenson,
26-10-2017 04:54
Hans-Otto Baral,
26-10-2017 06:23

Re : Peziza (?)
This is a Pachyella. Characteristic is the thick gelatinous palisade layer of the outside, also the entirely amyloid asci.
Gilbert MOYNE,
26-10-2017 09:18
Re : Peziza (?)
Genre Pachyella mais les spores ne sont pas à maturité. Ce sont des champignons qu'il faut parfois conserver plus de 15 jours au frigo avant d'obtenir des sporées.
Gilbert
Gilbert